Είστε εδώ: Νέα Πιστώσεις για τη συντήρηση του Bόρειου Οδικού Αξονα
ΗράκλειοxartisHeraklion
Πιστώσεις για τη συντήρηση του Bόρειου Οδικού Αξονα

Ηράκλειο, 02/10/08. Αποφάσεις, με τις οποίες εγκρίνεται η διάθεση πιστώσεων για τη συντήρηση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης στα τμήματα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας του ΥΠΕΧΩΔΕ υπέγραψε ο υπουργός, Γιώργος Σουφλιάς.

Συγκεκριμένα, εγκρίνονται:

1) Η διάθεση πίστωσης 8,4 εκ. ευρώ για το έργο: «Υλοποίηση βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων σε τμήματα και θέσεις μειωμένης Οδικής Ασφάλειας στους Άξονες: 1) Ηράκλειο-Μοίρες-Τυμπάκι-Αγία Γαλήνη, 2) Ηράκλειο-Γούβες-Χερσόνησος-Μάλια (Π.Ε.Ο.) και 3) Χανιά-Ρέθυμνο (Π.Ε.Ο)».

2) Η διάθεση πίστωσης 5,4 εκ. ευρώ για την εκτέλεση του έργου «Υλοποίηση βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων για τη βελτίωση του επιπέδου Οδικής Ασφάλειας σε έξι (6) υφιστάμενα τεχνικά έργα στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ)».

3) Η διάθεση πίστωσης 2,4 εκ. ευρώ για το έργο: «Συντήρηση του Πρωτεύοντος Εθνικού Οδικού Δικτύου του Β.Ο.Α.Κ., στο Νομό Ηρακλείου».

4) Η διάθεση πίστωσης 2 εκ. ευρώ για το έργο: «Συντήρηση του Πρωτεύοντος Εθνικού Οδικού Δικτύου του Β.Ο.Α.Κ., στο Νομό Ρεθύμνης».

5) Η διάθεση πίστωσης 1,6 εκ. ευρώ για το έργο: «Συντήρηση του Πρωτεύοντος Εθνικού Οδικού Δικτύου του Β.Ο.Α.Κ., στον Νομό Χανίων».

6) Η διάθεση πίστωσης 500 χιλ. ευρώ για το έργο: « Συντήρηση Η/Μ στο Πρωτεύον Εθνικό Οδικό Δίκτυο του Β.Ο.Α.Κ., στο Νομό Ηρακλείου».

7) Η διάθεση πίστωσης 500 χιλ. ευρώ για το έργο: « Συντήρηση Η/Μ στο Πρωτεύον Εθνικό Οδικό Δίκτυο του Β.Ο.Α.Κ., στο Νομό Ηρακλείου».

8) Η διάθεση πίστωσης 500 χιλ. ευρώ για το έργο «Συντήρηση Μεγάλων Τεχνικών Έργων στο Πρωτεύον Εθνικό Οδικό Δίκτυο του Β.Ο.Α.Κ.».

 

Πηγή ΑΠΕ  Otenet.gr