ΗράκλειοxartisHeraklion
Νέα
Βλάβη στο υπόγειο δίκτυο της ΔΕΗ

deiΧανιά 16/01/10: Βλάβη στο υπόγειο δίκτυο της ΔΕΗ

Σε βλάβη, σε υπόγειο καλώδιο της ΔΕΗ οφείλεται η διακοπή της ηλεκτροδότησης για περίπου 1,5 ώρα χθες το βράδυ στις ανατολικές συνοικίες και το κέντρο της πόλης των Χανίων.

Περισσότερα...
 
Σοβαρός τραυματισμός από έκρηξη σε πυρηνελαιουργείο
ekrixiΗράκλειο, 21/12/09. Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ένας 40χρονος, μετά από μεγάλη έκρηξη, την οποία ακολούθησε κόλαση φωτιάς,
Περισσότερα...
 
Εκδηλώσεις για τον Νίκο Καζαντζάκη

nkΕκδηλώσεις για τον Νίκο Καζαντζάκη

Ηράκλειο, 27/10/2009

Οι σχέσεις του Νίκου Καζαντζάκη με την οικογένεια Αλεξίου αποτέλεσαν το αντικείμενο της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Διεθνής Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη στο Ηράκλειο, υπό την αιγίδα της Νομαρχίας και του Δήμου.

Περισσότερα...
 
Σύσκεψη για τη νέα γρίπη

dnaΣύσκεψη για τη νέα γρίπη στο Ηράκλειο

Ηράκλειο, 05/08/2009

Σύσκεψη υπό την προεδρία του Διοικητή, Νίκου Χαριτάκη, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης με θέμα τον ιό της νέας γρίπης Α/Η1Ν1.

Περισσότερα...
 
Το 2014 το νέο αεροδρόμιο

Το 2014 η λειτουργία του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι

Ηράκλειο, 24/02/09. Εντός του 2014 εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι Ηρακλείου Κρήτης.

Όπως τόνισε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς στη διάρκεια σύσκεψης με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου και τους βουλευτές του νομού, ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι τεχνοοικονομικές και περιβαλλοντικές μελέτες για την κατασκευή του αεροδρομίου, οι οποίες θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση, και οι τοπικοί φορείς θα πρέπει εντός ενάμιση μήνα να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 4