Είστε εδώ: ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Επικαιρότητα
Επικαιρότητα
Αλλάζουν όλα στα επαγγελματικά δικαιώματα
1095Σαρωτικές αλλαγές στην αγορά εργασίας επιφυλάσσει η ενσωμάτωση της κοινοτικής Οδηγίας για την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων που αφορά πρωτίστως τους αποφοίτους των κολεγίων, αλλά και κάθε πτυχιούχο ανά την Ευρώπη υποψήφιο να εργαστεί στην Ελλάδα.
Περισσότερα...
 
Νέοι κανόνες για τις τηλεπικοινωνίες
euroimg2Νέοι κανόνες για τις τηλεπικοινωνίες τίθενται σε ισχύ

Οι νέοι κανόνες για τις τηλεπικοινωνίες είναι πλέον επίσημο δίκαιο της ΕΕ, έπειτα από τη δημοσίευσή τους  στην  Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι νέοι κανόνες, σύνθεση της οδηγίας για τη βελτίωση της νομοθεσίας και της οδηγίας για τα δικαιώματα των πολιτών, πρέπει έως τον Ιούνιο του 2011 να έχουν μεταφερθεί στην εθνική νομοθεσία των 27 κρατών μελών της ΕΕ.
Περισσότερα...
 
Κατάργηση συμβατικών λαμπτήρων

1lampΚαταργούνται οι συμβατικές λάμπες

Από αύριο, 1η Σεπτεμβρίου 2009 τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση διάθεσης των διαφανών συμβατικών λαμπτήρων πυράκτωσης των 100 βατ, καθώς και οποιωνδήποτε ημιδιαφανών (γαλακτερών-ματ) λαμπτήρων, από τα καταστήματα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Περισσότερα...
 
Κίνδυνος από τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια
christmastreeΚίνδυνος-θάνατος από τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια
Κίνδυνος-θάνατος είναι τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τουλάχιστον στο 30% των σπιτικών διακοσμήσεων ο κίνδυνος πυρκαγιάς και ηλεκτροπληξίας είναι άμεσος. Από αυτά, το 41% προέρχεται από την Κίνα.
Περισσότερα...
 
Ενιαίος τηλεφωνικός αριθμός για αγνοούμενα παιδιά στην ΕΕ

Ενιαίος τηλεφωνικός αριθμός κλήσης 116000 για τα αγνοούμενα παιδιά στην ΕΕ

Πριν από δύο χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δέσμευσε τον αριθμό 116000 ως κοινό αριθμό κλήσης για τα αγνοούμενα παιδιά για όλο το έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κάλεσε τα κράτη μέλη να τον ενεργοποιήσουν το ταχύτερο δυνατό.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 3