Είστε εδώ: ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Αρθρα
Μάθετε για το Energy University της Schneider Electric

Logo_SE_Green

Η Schneider Electric, o παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας, δημιούργησε το Energy University (www.MyEnergyUniversity.com), ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό περιβάλλον που πραγματεύεται θέματα διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας. Το Energy University απευθύνεται σε επαγγελματίες όλων των κλάδων και οργανωτικών επιπέδων.

Περισσότερα...
 
Λύσεις για φωτοβολταϊκά συστήματα από τη Schneider Electric

H Schneider Electric προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά από αντιστροφείς για διασυνδεδεμένα και αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα.

Η προσφορά αποτελείται από αντιστροφείς για οικιακή χρήση μέχρι αντιστροφείς για μεγάλα φωτοβολταϊκά πάρκα.

Περισσότερα...
 
Προωθητική Ενέργεια NRG 4U για ηλεκτρολόγους από τη Schneider Electric

signature

Η Schneider Electric για μία ακόμα χρονιά συνεχίζει την προσπάθειά της να είναι έμπρακτα δίπλα στους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες και να τους ανταμείβει διαρκώς.

Περισσότερα...
 
Αλλάζουν όλα στα επαγγελματικά δικαιώματα
1095Σαρωτικές αλλαγές στην αγορά εργασίας επιφυλάσσει η ενσωμάτωση της κοινοτικής Οδηγίας για την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων που αφορά πρωτίστως τους αποφοίτους των κολεγίων, αλλά και κάθε πτυχιούχο ανά την Ευρώπη υποψήφιο να εργαστεί στην Ελλάδα.
Περισσότερα...
 
Νέοι κανόνες για τις τηλεπικοινωνίες
euroimg2Νέοι κανόνες για τις τηλεπικοινωνίες τίθενται σε ισχύ

Οι νέοι κανόνες για τις τηλεπικοινωνίες είναι πλέον επίσημο δίκαιο της ΕΕ, έπειτα από τη δημοσίευσή τους  στην  Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι νέοι κανόνες, σύνθεση της οδηγίας για τη βελτίωση της νομοθεσίας και της οδηγίας για τα δικαιώματα των πολιτών, πρέπει έως τον Ιούνιο του 2011 να έχουν μεταφερθεί στην εθνική νομοθεσία των 27 κρατών μελών της ΕΕ.
Περισσότερα...